T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Kartal Halk Eğitimi Merkezi

Murat KATAR - Müdür Yardımcısı

Görevleri

 

 

-          Alan çalışmaları program geliştirme ve gerekli diğer konularla ilgili görev alacak öğretmenlerin komisyonunda bulunmak,  planlamaların yapılması yapılan planlama doğrultusunda zamanında ve uygun şekilde duyurmak.

-          Kurslarda görev yapacak öğretmen, usta öğretici ve gönüllü kişileri belirlemek,  kurs onaylarını almak ve takip etmek, buna göre yıllık çalışma programını düzenlemek;

-          Hijyen kursları ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek.

-          Gelen yasa-yönetmelik ve emirlere göre çalışmak, personele zamanında duyurulmasını sağlamak, kendisine havale edilen yazıları günü gününe takip etmek ve cevabi yazıların herhangi bir aksaklığa mahal vermeden ilgili makamlara yazılmasını sağlamak.

-          Öğretmen kurul ve Halk Eğitimi Planlama toplantılarına katılmak, önerilerini kurulda söylemek.

-          Uygulanan programları çevrede bıraktığı sosyal, ekonomik etkisini tespit için gerekli araştırmalar yapmak.(T.K.Y kurumsal anketler)

-          Öğretmen nöbet çizelgesini hazırlamak ve görevli bulunduğu nöbetlerin denetimini yapmak.

-          İSMEK kurslarının açılışı, kontrolü ve kapanış işlemlerini yapmak. 

-          Görevleriyle ilgili evrakları günü gününe takip etmek herhangi bir gecikme ve aksaklığa meydan vermeden ilgili makamlara iletilmesini sağlamak.

-          Görevleri ile ilgili çalışma programını hazırlayıp müdürün onayına sunmak.

-          Kursların açılışı ONLİNE olduğundan tüm açacağınız kurslarla ilgili birinci derecede sorumlu olduğunuzun bilinmesi ve kanun, yönetmelik ve yönerge doğrultusunda kursların açılmamasını sağlamak.

-          Yönetmeliğin 10.Maddesinde belirtilen görevleriniz ve kurum müdürünün kanun, yönetmelik ve yönergelere uygun verdiği görevleri yapmak.