İSTANBUL / KARTAL - Kartal Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu 2023/2 Dönem sınav sonuçları açıklandı. Öğrencilerimiz sınav sonuçlarını https://aio.meb.gov.tr adresinden öğrenci girişi yaparak öğrenebilirler.

SINAV SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Nis

HEMBA  (Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı) uzaktan eğitim metodu ile kurs fırsatı sunmaktadır. 2023 Yılında uygulanmaya başlayan HEMBA kursları ile kurs merkezine gitmeye gerek kalmadan kursları tamamlama ve sertifika sahibi olmanızı sağlıyor.

HEMBA hakkında detaylı bilgi almak ve kurslara kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayabilir veya ana menüzümüzdeki HEMBA Kursiyet Kayıt menüsünden giriş yapabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra e-devlet girişi yaparak kurslara kayıt olabilirsiniz.

Mrt

Aile be Sosyal Politikalar eski bakanı Sayın Dr. Fatma Betül SAYAN KAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa KIRAÇ 21  Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Kartal Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Kurs Merkezimizi ziyaret ettiler. Öğretmen, veli ve özel kursiyerlerimizle bir araya gelerek Kurslarımızla ilgili bilgiler aldılar.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

2023 ve 2024 yıllarında savunma sanayinde, ülkemizin geleceği için atılan büyük adımlarla ilerlemeye devam ederken Cumhuriyetimizi kuran ve Çanakkale’de bize zafer yaşatan yüce ve saygı değer iradenin izinde, aynı inançla:

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 11.03.2024 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Öğrenciler belirtilen tarihten itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine T.C. Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile girerek sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmadığı için sınav giriş belgesini alamayan öğrenciler ise; kendilerine en yakın irtibat büroları aracılığı ile  (Halk Eğitimi Merkezleri, Yurt Dışı İrtibat Büroları, KKTC ) Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine fotoğraflarını 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir!!!

Sistemde fotoğrafı olmayan öğrenciler 15.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar fotoğrafını yüklettirdikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

16-17 Mart 2024 2.Dönem Yazılı Sınav Duyurusu için tıklayınız.